services

PAM projectes oferim des de l’estudi de viabilitat del projecte fins l’execució i gestió del mateix. PAM aposta per una major implicació amb el client des de l’inici fins al final, reduint intermediaris, generant una confiança que perduri.

Arquitectura

PAM projectes oferim serveis d’Arquitectura a mida de cada persona.

Cada persona és diferent i per tant els espais que habitem també han de ser diferents. Cadascú té una mida, així doncs, un espai que s’adapta a ell, l’arquitectura a la seva mida.

Tothom tenim unes sensacions, unes inquietuds i unes percepcions diferents de la resta. Cadascú necessita la seva pròpia arquitectura.

PAM projectes ofereix tot tipus de serveis d’Arquitectura:

– Obra nova

– Rehabilitació i ampliació

– Interiorisme

– Urbanisme.

Projectes i consultoria

Oferim serveis de consultoria en disseny, arquitectura, urbanisme i enginyeria.

Donem resposta a consultes amb rapidesa.

Fem representacions gràfiques (animacions, 3d, render) de les vostres idees i n’estudiem la millor solució.

Portem a terme tràmits amb l’administració relacionats amb el món de l’edificació:

– ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis), Cèdul.la d’habitabilitat, Certificacions energètiques, Llicències d’activitats, Legalitzacions i Canvis d’ús.

-Eficiencia Energètica

Gestió d’immobles

PAM projectes amb la iniciativa MOU L’IMMOBLE proposa l’activació de projectes amb poca o nul.la inversió que permeti rendibilitzar les propietats immobiliàries.

Gestionem edificis, locals o habitatges traient-ne el seu màxim rendiment.

També gestionem Projectes immobiliaris en règim de cooperatives o COMUNITAT DE BÉNS, per tal d’adquirir un habitatge assequible estalviant el benefici del promotor; essent directament els propietaris els que decideixen sobre com serà el seu futur habitatge.

Comments are closed.

UA-11324386-5